Om Ljungby TKD

Kampsportsutövaren, Peter Logozar har tränat ITF TKD sedan -84. Han började som 14 åring då Ljungby TKD’s grundare Semi Erdam helt enkelt frågade om han inte ville prova på TKD då hans storebror sysslade med kampsport när han bodde i Ljungby. Då sa Peter ja och från den första dagen blev han fast. TKD var en sport som passade honom, då han tillhör en generation som gillade kampsportsfilmer med skådespelare som t.ex. Bruce Lee och Chuck Norris mm.

Som 17 åring tog Peter över föreningen då många av de äldre flyttade eller valde att sluta. Det var en tuff men mycket lärorik period. Det var början på en resa som idag är en förening med ca 150 barn, ungdomar och vuxna som tränar en eller flera dagar i veckan.

Under de år som klubben vuxit och utvecklats fortsätter Peter att sprida sin kunskap till alla som är intresserade både unga och gamla, nybörjare och elit, både nationellt och internationellt. Peter har idag 7 Dan, är internationell instruktör och graderingsansvarig. Även om han är en av de högst utbildade i landet säger han att det roligaste med TKD är att han fortfarande lär sig nya saker. Peter har varit aktiv i Svenska landslaget ITF som tävlande och assisterande coach men även nationell och internationell domare. Han är graderingsansvarig och tekniskt ansvarig för flertal klubbar.